MunicipiSalut

Detectats a Balears 25 casos de la variant anglesa de Covid

S'han trobat 16 casos a l'illa de Mallorca i 9 a Eivissa

Tot i que fins al moment no es coneixia l’existència de cap cas relacionat amb la nova soca anglesa de coronavirus a les Illes Balears, ahir l’Hospital Universitari de Son Espases, a través de la Unitat de Genòmica Microbiana del Servei de Microbiologia, va anunciar la localització de 25 casos del llinatge B.1.1.7, corresponent a la variant del SARS-CoV-2 del Regne Unit.

S’ha arribat a aquesta conclusió després d’haver-se realitzat l’estudi de desenes de mostres que es consideraven sospitoses i que, segons Son Espases, equivalen a menys d’un 5% de les mostres recollides en els darrers 22 dies.

Aquests 25 casos es troben repartits entre Mallorca i Eivissa. Concretament n’hi ha 16 a l’illa de Mallorca i 9 a la d’Eivissa. Tot i això, sembla que podria ser una variant més contagiosa però no més agressiva, i hi segueix essent eficaç la PCR i la vacuna actual.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X