EducacióMunicipi

La selectivitat d’enguany serà presencial

La prova s'haurà de celebrar abans del 18 de juny

Tot i la incertesa de l’evolució de la situació sanitària marcada per la Covid19 al nostre país en general, i a cada comunitat autònoma en particular, avui s’ha publicat al BOE l’ordre on consta que les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), més conegudes com a Selectivitat, es realitzaran enguany de forma presencial, tot i la pandèmia.

El document no contempla cap alternativa online ni telemàtica de la prova i estableix que s’haurà de celebrar abans del 18 de juny de 2021 i els resultats provisionals s’hauran de publicar abans del 25 del mateix mes. Pel que fa a la convocatòria extraordinària, podrà fer-se per juny o per setembre, tal i com sigui acordat per part de la comunitat autònoma.

Amb aquest acord es pretèn avançar-se a la situació sanitària i organitzar l’esdeveniment per a que es pugui celebrar en la major normalitat possible i evitant el retard de dates que va tenir lloc l’any passat a causa de l’estat d’alerta.

En relació a la tipologia de la prova, es seguirà el mateix model que l’any passat: una única proposta d’examen amb diferents preguntes on els alumnes podran triar, dins un marge, les que vulguin contestar. Això permetrà a l’alumne poder arribar a la màxima puntuació a la prova, independentment de l’accés a l’ensenyament que hagi pogut tenir en aquest curs atípic. Les preguntes podran ser obertes, semiobertes o tipus test.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X