MunicipiPollençaSalut

Així entren els bars de Pollença a la nova normativa per Covid19

Alguns han decidit tancar i d'altres, seguiran oferint els seus serveis per endur

El tancament de bars, restaurants, grans superfícies i gimnasos ha entrat en vigor aquest dimecres a Mallorca i Eivissa, per intentar frenar l’expansió de la pandèmia de la COVID-19. I, es mantindran, almenys durant quinze dies, segons ha informat aquest dilluns la portaveu de Govern, Pilar Costa.

Amb l’entrada en vigor d’aquestes noves restriccions, només està permès per a bars i restaurants, el servei a domicili i recollida de la comanda en local.

Per això, aquest dimecres amb l’entrada en vigor de la normativa hem donat una volta per Pollença per veure què han fet els bars del municipi. Alguns, han tancat totalment i altres, han decidit seguir el seu servei per endur. El propietari d’un bar ens explica que “hem de sobreviure com puguem, així que oferim els nostres serveis per endur amb prèvia reserva”. Un altre propietària, que ha decidit tancar, ens diu que “estam cansats de viure amb aquesta incertesa, cada setmana hi ha mesures noves i no podem amb tot això”.

La situació és molt complicada per aquest sector -i per altres també- però com ha explicat la presidenta Armengol en una compareixença aquest dimarts, la seva “màxima responsabilitat” és “protegir la salut”.

A més, hi ha més retriccions que entren en vigor aquest dimecres, com la de que els no convivents ja no es podran reunir, la reducció de la capacitat en el transport públic o el tancament de tots els serveis no esencials, entre d’altres.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X