Municipi

S’inicia el període de sol·licitud de subvencions per a instal·lacions fotovoltaiques

Adreçades tant a persones físiques com jurídiques

El proper 15 de gener s’obre la convocatòria per a sol·licitar subvencions per a instal·lacions fotovoltaiques i microeòliques, el qual romandrà obert fins al 30 de juliol de 2021 i forma part del Programa Operatiu FEDER 2021-2027.

Aquests ajuts seran diferents en funció de a qui vagin dirigides. Així poden ser benificàries d’aquestes subvencions:

  • Petites i mitjanes empreses constituïdes legalment: persones físiques, persones jurídiques de dret privat i comunitat de béns que portin a terme en l’ambit territorial de les Illes Balears, i en edificis i subministraments relacionats amb la seva activitat empresarial, instal·lacions o actuacions establertes en l’apartat 4 de la Resolució.
  • Entitats sense ànim de lucre i associacions empresarials constituïdes legalment que duguin a terme les instal·lacions establertes en l’apartat 4 de la Resolució en els edificis o  subministraments destinats a la seva activitat social, i que tenguin el domicili i desenvolupin la seva activitat en l’àmbit territorial de la comunitat autònoma de les Illes Balears.
  • Les persones físiques que tenguin domicili a les Illes Balears i les comunitats de propietaris que duguin a terme les instal·lacions establertes en l’apartat 4 d’aquesta Resolució en els habitatges o instal·lacions que s’ubiquin a l’àmbit territorial de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

En relació a la quantia de les ajudes, cofinançades amb Fons FEDER, varien en funció de la personalitat jurídica del sol·licitant i es poden consultar aquí.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X