Guia ComerçMunicipiServeis

Afer ProSuite, una App de facturació en núvol creada a Pollença

Es una solució de gestió en nuvol tot en un per a Pimes i Autònoms

Afer ProSuite va nèixer a finals de 2019 quan el pollencí Joan Cànaves i el seu equip d’Entorn Digital van crear una eina de productivitat que ha acabat convertint-se en un software de gestió i facturació online potent, intuïtiu i funcional, a l’abast de qualsevol petita o mitjana empresa. Es tracta doncs, d’una eina creada 100% a Pollença i que converteix la tecnològica pollencina en capdavantera dins l’àmbit insular.

Després d’uns anys de prova dins la mateixa empresa i amb els primers clients, Afer ProSuite ha passat per diferents etapes fins a arribar al que ara és. Tot i que començà essent una eina per a la gestió de tasques, ràpidament s’incorporà el control horari i ha anat evolucionant adaptant-se a les necessitats dels clients i, a falta d’un apartat de facturació, aquest s’ha convertit en la darrera incorporació a l’App.

Fes click a l’imatge per visitar la web

És una eina creada per una petita empresa i que, a la vegada, es dirigeix a petites i mitjanes empreses per tal que puguin accedir a aquest instrument des de qualsevol dispositiu mòbil, tableta o ordinador i enviar factures, fer pressuposts, conciliació bancària, entre molts altres serveis, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Volem diferenciar-nos pel fet de ser propers amb el client i oferir-los un servei personalitzat i pròxim, adaptat a les seves necessitats.

Joan Cànaves

Cal destacar que, a més, aquesta eina permet reduïr temps alhora que agilitzar les passes i els tràmits a fer i, en general, el dia a dia de les petites i mitjanes empreses que no compten amb tants mitjans i recursos per a dur a terme aquestes tasques, com en el cas de les grans empreses.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button