Eu MollMunicipi

Obert el termini de sol·licitud per fer les obres del Club Nàutic

Es poden presentar des d'avui fins al 28 de gener

Es posa en general coneixement de les empreses constructores que comptin amb la classificació de Grup C, subgrups 3, 4 i 9, categoria 2 i puguin estar interessades en l’execució de les obres corresponents al:

Projecte d’execució d’obres a l’instal·lació Nàutica Reial Club Nàutic Port de Pollença per adaptació a la llei 10/2005 de Ports IB, apartat 8. Remodelació en Edifici Social i zones alienes (Projecte de porxo en instal·lacions club nàutic)”, ubicat a Pollença, Mallorca.

Per a examinar o sol·licitar la documentació del Projecte, hauran de presentar-se a les oficines del Club situades al C/Moll Vell, s/n del Port de Pollença.

Podran presentar-se ofertes subjectes a ulterior negociació, en un sobre tancat des del 8 de gener de 2021 fins al 28 de gener de 2021 a les 20h. Aquestes ofertes han d’incloure preu, termini d’execució, eventuals millores i suggeriments.

La Junta Directiva anticipa que els que siguin seleccionats i després de l’ulterior negociació presentin una segona oferta, seran penalitzats si existís un retard en la finalització de les obres.

En la data de firma del contracte, la Junta Directiva podrà executar la totalitat del projecte o una part del mateix i, fins i tot, desglossar-lo en dues o més fases.

JUNTA DIRECTIVA DEL REIAL CLUB NAUTIC PORT DE POLLENÇA

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button