MeteorologiaMunicipi

S’esperen temperatures mínimes els pròxims dies a Balears

AEMET ha donat avís de nivell groc

L’Agència Estatal de Meteorologia ha donat avís de nivell groc sobre les baixes temperatures que s’esperen demà i passat a les Balears.

Així, per demà 5 de gener, l’alerta s’estableix a l’interior i sud de Mallorca i serà durant la matinada, preveient que, a partir de les 9h del matí, ja s’hagi estabilitzat la temperatura, la qual podrà haver arribat durant les hores prèvies, a valors negatius.

Per dimecres 6 de gener, l’avís s’estén al nord, nord-est, interior, sud i llevant de Mallorca, així com també a Eivissa i Formentera. També es preveu que aquesta alerta estigui vigent durant la nit i s’estabilitzi durant les primeres hores del matí, havent pogut arribar als -2 graus.

Durant el dia d’avui, s’esperen ruixats ocasionals tant a Mallorca com a Menorca, acompanyats d’alguna calabruixada o tempesta. Pel que fa a la cota de neu, es situa als 800m baixant cap als 600m.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button