DirecteMunicipiVídeo

Segueix en directe l’adoració dels Reis d’Orient del Moll

Som Pollença et porta a casa els Reis Mags

Demà a les 18h, a través de Som Pollença, tots els nins i les famílies podran seguir en directe l’adoració dels Reis d’Orient a la Parròquia de la Mare de Déu del Carme del Port de Pollença, en una de les nits més màgiques de l’any.

Demà serà un dels dies més esperats pels més petits de casa amb l’arribada de Ses Magestats. Enguany però, a causa de la pandèmia, s’han hagut d’adoptar mesures i prendre una sèrie de decisions que faran que aquesta nit de Reis sigui diferent a la que estam acostumats. Tot i així, els nins del municipi de Pollença no es quedaran sense la visita de Ses Majestats, però a diferència dels altres anys, es demana que els nins es quedin a casa i vegin els Reis des de les finestres i a través de les pantalles.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X