MeteorologiaMunicipiSuccessos

Caos a la carretera de Lluc

Protecció Civil realitzà un control d'accés informatiu i també assistí un incendi al Moll

La neu ha enfarinoat la Serra de Tramuntana aquests dies passats, lo qual va atreure a molts de pollencins, i a mallorquins en general, a anar a veure la neu o a fer una excursió per la muntanya.

El Puig de Massanella, el Puig Tomir, Galileu, o fins i tot Ternelles i La Font, van despertar-se ahir tapades de blanc, una imatge que apassiona a molts aficionats de la natura, i a altres que, sense ser-ho tant, decidiren apropar-se a la neu. Això suposà un greu problema, sobretot ara en temps de pandèmia, ja que s’acumularen centenars de cotxes a Lluc, Escorca i al voltant de la Serra.

Neu a Ternelles

Protecció Civil de Pollença ens conta que van realitzar un control d’accés informatiu a la Carretera de Lluc, des de Pollença, per tal d’explicar als que es disposaven a pujar, quina seria la situació que es trobarien a dalt: un caos de cotxes i aglomeracions que, pels temps que corren, són innecessàries i gens recomanables. Davant la tasca de Protecció Civil, els mateixos asseguren que la majoria de gent que es dirigia a la neu, “no feia cas als nostres consells i proseguia amb el seu camí”.

Conat d’incendi al Moll

Per altra part, Protecció Civil també hagué d’assistir ahir un conat d’incendi al xalet abandonat i amb ocupas, Ca’n Llorente, que hi ha al Carrer Alemanya del Port de Pollença.

També els bombers es van desplaçar al lloc dels fets per apagar-lo junt a la Policia Local i, per sort, no es destaquen danys greus.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button