Eu MollMunicipi

Els Reis Mags recorreran tots els carrers del Moll i Pollença

No hi haurà caramels ni repartiran regals als nins per evitar contagis

Així ho ha anunciat el tinent de batle i delegat del Port de Pollença, Andrés Nevado, explicant que “els Reis Mags sortiran de la Plaça de Miquel Capllonch i es passejaran per tots els carrers del Port de Pollença“.

Aquest any és diferent, però l’Associació de Veïns del Port de Pollença, la quals s’encarrega d’organitzar cada any la cavalgada en col·laboració amb l’Ajuntament, no ha volgut que els nins del Moll es quedin sense la visita dels Reis d’Orient. Per això, “Ses Majestats recorreran no només els carrers del centre del Moll, sinó també els de la seva perifèria, arribant fins a zones com Gotmar o Siller, entre altres”, ha apuntat Nevado.

A diferència dels altres anys, no desfilaran damunt carrosses, sinó que ho faran en cotxe, per a una major rapidesa i abast. Tampoc repartiran caramels ni regals als nins, per tal d’evitar possibles contagis, i tampoc hi haurà pages que acompanyin als Reis.

Andrés Nevado demana a les famílies “que expliquin als més petits la situació i que, dins el possible, vegin els Reis des de la finestra, sense baixar al carrer i així evitar aglomeracions“. A més, ha assegurat que l’any que ve compensaran als nins amb més màgia que mai!

Busties Reials

Les nines i nins d’eu Moll, poden depositar la carta als Reis d’Orient del 2 al 4 de gener, trobaran la bústia reial  a:

  • Plaça Miquel Capllonch

A Pollença se situaran a:

  • Plaça Major
  • Plaça de Ca Les Munnaress
  • Placeta de Sant Jordi
  • Convent de Sant Domingo

Que cap nin del nostre municipi es quedi sense enviar la seva carta als Reis.

La situació al Moll davant les darreres restriccions

El tinent de batle ha aprofitat per explicar com està la situació al Port de Pollença després que el Govern hagi incorporat les darreres mesures i restriccions.

Ha assegurat que la gent està complint amb les normes establides i que l’Ajuntament ha facilitat als bars espai addicional per tal que puguin col·locar més taules a l’exterior i cobrir així una major demanda.

Pel que fa al comerç local, Nevado ha explicat que, “dins el que cab, la majoria de negocis que tenen obert van funcionant i, almenys, poden anar cobrint les seves despeses”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button