MunicipiVídeo

Tot l’equip de Som Pollença vos desitja un Feliç 2021!

Avui, 31 de desembre de 2020, s’acaba un any difícil on la Covid19 no ho ha posat fàcil a ningú, un any que tots recordarem, que ens ha fet més forts. Som Pollença ha adquirit experiència i professionalitat, retransmitint esdeveniments en directe, fruit de la cancel·lació de molts d’ actes presencials, lo qual ens ha deixat portar-vos a casa tota l’actualitat en aquest any on l’informació del dia a dia s’ha fet tan i tan necessària.

Vos convidam a veure el vídeo per fer un repàs pel 2020 de Som Pollença.

Bridem per un nou any ple de salut i feina! Feliç 2021, família de Som Pollença!

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X