Municipi

Recomanacions per a unes compres planificades i sense aglomeracions

Yllanes: "compres individuals, al comerç local i de proximitat"

La Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, a través de la Direcció General de Comerç, ha fet una sèrie de recomanacions per tal que les compres d’aquest Nadal es facin de forma ordenada i evitant, dins el possible, les aglomeracions.

Cal recordar que avui entren en vigor les noves mesures que endureixen les ja existents. Així, pel que fa al comerç, els locals comercials hauran de finalitzar la seva activitat a les 20h. A més, els establiments comercials de més de 700 m2 tancaran dissabtes, diumenges i festius. També s’haurà de reduir al 50% la capacitat dels aparcaments dels recintes comercials.

Davant aquestes noves mesures, Yllanes explica que això no vol dir que no es puguin fer les compres pròpies d’aquestes dates, sinó que s’han de fer adaptant-se a les noves circumstàncies, mesures de seguretat i restriccions acordades.

Aquestes decisions que es començaran a aplicar avui, s’han près per tal d’evitar la mobilitat i les aglomeracions que puguin afavorir la transmissió del virus. A més, és un bon moment també per a ajudar al comerç local.

D’aquesta forma es recomana que es facin compres planificades, adquirint allò que sigui imprescindible i, sempre que sigui possible, de forma individual per evitar contagis. Com s’ha comentat abans, també s’aconsella evitar els desplaçaments fora del municipi, realitzant les compres al comerç local, afavorint l’oferta de proximitat.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button