MunicipiPollença

La demanda de carn a la Cooperativa cau entre un 15 i 20 per cent

El president, Martí Solivellas, ens explica com estan anant les vendes aquest Nadal

A poques hores d’encetar el Nadal 2020, hem volgut parlar amb la Cooperativa Pagesa de Pollença perquè ens contin com està funcionant, en aquest any atípic, la venda de xots i porcelles en aquestes dates especials.

Cal recordar que, des que va començar l’estat d’alarma, la Cooperativa va posar en marxa un servei de repartiment a domicili per tal de poder seguir treballant i abastint les necessitats de la gent de Pollença que volia comanar carn de porcella o me, en principi de cara a les festes de Pasqua, i que així, el producte que tenien en stock pogués sortir. Davant l’èxit de la iniciativa, aquest servei perdura fins a dia d’avui.

Martí Solivellas, president de la Cooperativa, explica que, respecte al servei que porten fent cada any cap al mercat de la restauració “enguany ha caigut entre un 15 i 20 per cent, davant la incertesa de molts locals sobre les restriccions que aplica el Govern per mor de la pandèmia, per lo que molts d’ells ja no s’han aventurat a comanar productes. Per això, hi ha hagut menys vendes que els altres anys, i aquesta situació es pot agreujar encara més en funció de les noves mesures que s’implantin el proper dilluns”.

En relació al servei a domicili a particulars, “com és el primer any, no podem comparar la seva evolució respecte als passats. Tot i que és un servei que va sorgir pel confinament i ha vengut per quedar-se i funciona molt bé, si que és ver que hi ha gent que, quan van aprovar les mesures restrictives en relació al nombre de persones que es podien reunir, ens va cridar per anular la seva comanda. Suposo que no els surt a compte comanar grans quantitats de carn si finalment seran menys persones de les esperades en un principi”.

Solivellas ha aprofitat per a donar els molts d’anys a tots els pollencins i agraïr als que confien en el seu producte!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button