Municipi

La il·lusió per la Loteria de Nadal continua tot i la Covid

El pollencí Pep Vallori ens conta els principals canvis d'enguany

Demà, dia 22 de desembre, és un dels dies més esperats del Nadal, on tothom desitja que la sort estigui de la seva part i veure’s beneficiat, encara que sigui poquet, per algun premi de la Loteria de Nadal.

Avui hem parlat amb el pollencí Pep Vallori, propietari de Vallori Loteries i Tesorer de la Federació Nacional de Punts de Venda Mixta de Loteria, qui ens conta els principals canvis que sofrirà aquest sorteig enguany per mor de la pandèmia, així com els detalls més curiosos que ha pogut viure els altres anys des del mateix Teatre Reial.

La Covid19 ha introduït canvis en molts aspectes de les festes de Nadal i la Loteria, com no podria ser d’altra forma, també s’ha vist afectada. Vallori, qui fa uns 8 anys que assisteix al Teatre Reial de Madrid a presenciar el sorteig de Nadal, ha explicat que “enguany es farà sense públic: no hi haurà ni convidats ni els espectadors que cada any omplien el pati de butaques. Només hi haurà el President de Loteries i les autoritats que controlen el conegut sorteig, així com també la premsa que retransmetrà l’esdeveniment a la resta d’espanyols”.

El pollencí, que com hem avançat, és Tesorer de la Federació Nacional de Punts de Venda Mixta de Loteria, així com també està dins la Junta Executiva de la mateixa, ha assegurat que, durant aquests anys que ha assistit com a convidat, ha pogut presenciar que “realment en el moment en que els nins de San Ildefonso canten la loteria, no és així de silenciós com pareix a la televisió. Dins el Teatre es respira un ambient de nirvis i molt de moviment: gent que entra i surt, fruit de l’emoció, persones desfilant amb vestits customitzats i disfresses de tot tipus, la premsa entrevistant a persones que, vegent el sorteig en directe, han resultat guanyadores…en definitiva, és una altra forma de viure aquest conegut sorteig”.

Enguany serà diferent, el seguiré en directe des de Pollença en el nostre punt de venda, pel canal de loteries, amb els clients que vulguin apropar-se i veure si hi ha sort i algun dels nostres números ha sortit premiat.

Pep Vallori

Per altra part, Pep ha assegurat que la crisi sanitària que estam vivint, obviament ha afectat al comerç i l’economia en general, però “la il·lusió de la Loteria de Nadal i de compartir l’alegria amb la família i els amics hi ha continuat essent, enguany, a totes les cases”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X