EducacióMunicipiVídeo

Rafel Covas medalla d’honor i gratitud de l’Illa de Mallorca

El Consell de Mallorca ha lliurat avui vespre els Premis, Honors i Distincions 2020, en una cerimònia que ha tingut lloc al Teatre Principal de Palma. Es tracta de l’acte central de la commemoració de la Diada de Mallorca d’enguany, en el decurs de la qual han rebut els guardons tretze persones i entitats que han destacat per la seva trajectòria vital i de servei a la societat de l’illa, i ha comptat amb la intervenció de la presidenta del Consell, Catalina Cladera.

La presidenta Catalina Cladera destaca que dins l’actual crisi econòmica i sanitària contra la que lluita la societat mallorquina, les tretze persones i entitats guardonades enguany «sou la Mallorca decidida i treballadora que vol continuar endavant; l’exemple que ens encoratja a fer front a l’adversitat». Cladera ha valorat la coordinació i esforç de les institucions públiques que, com el Consell de Mallorca, han respost a la crisi amb mesures de protecció social i econòmica.

Rafel Covas ha rebut avui horabaixa la medalla d’honor i gratitud de l’illa de Mallorca per la creació de la figura del #PoliciaTutor ara fa 20 anys

Rafel és policia local de Pollença, a més d’educador social especialitzat en l’actuació amb menors d’edat des de l’àmbit policial. L’any 2001 va iniciar de forma pionera a les Illes la tasca de policia tutor a l’IES Guillem Cifre de Colonya, a Pollença. El programa es va ampliar a la resta de centres del municipi. L’any 2009 va ser l’encarregat de coordinar el projecte Policia Tutor a les Illes Balears i va crear un programa marc de policia tutor homogeni i vàlid per a qualsevol ajuntament i capaç d’ajudar a implantar aquesta figura a tots els municipis que la necessitassin.

A l’acte també hi ha assistit el Batle de Pollença Tomeu Cifre
Catalina Cladera, Rafel Covas i Tomeu Cifre

Durant l’acte hi ha hagut un altre referencia al nostre municipi, Fèlix Grases ha dit en la seva intervenció que si existeix l’univers ha de ser una còpia de Pollença, Podeu veure la seva intervencio al video👇🏻

📹 En aquest vídeo poder veure l’acte íntegrament 👇🏻

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button