Eu MollMunicipiPollença

Les matines de Pollença, enguany, per streaming

També pots recollir entrades a les Parròquies per a assistir-hi presencialment

Aquest és un any de canvis i adaptacions a noves formes de viure i veure la vida, i aquest Nadal n’és un clar exemple.

Cada any molts pollencins s’acostaven a la Parròquia de Pollença o del Moll a presenciar les matines la nit de Nadal. Però enguany, davant la situació que ens deixa la Covid19 i la introducció de les noves mesures exigides a pocs dies del Nadal, ha fet que l’aforament es redueixi, per aquest fet les matines de Pollença es retransmetin també en streaming a través de Som Pollença, per a arribar a un major nombre de persones.

A part de l’emissió en directe, les Parròquies de Pollença i Port de Pollença han establert un sistema d’entrades/tiquets gratuïts per tal que les persones que vulguin assistir a les Matines de dia 24 de desembre, puguin fer-ho assegurant-se la seva plaça i sabent que es compleix amb l’aforament limitat.

Cal recordar que la celebració de les matines serà dia 24 de desembre a les 18h en el cas de Port de Pollença, i a les 20h pel que fa a Pollença.

Per tal de poder recollir les entrades gratuïtes, l’horari en el qual es podran adquirir serà el següent:

  • Dissabte 19: abans i després de la missa de les 18h al Moll i les 19.30h a Pollença.
  • Diumenge 20: abans i després de la missa de les 10.30h al Moll i 12h a Pollença.
  • Dilluns 21: a Pollença de 10h a 13h. Al Moll de 10h a 12h.
  • Dimarts 22: a Pollença de 16h a 18h. Al Moll de 17h a 19h.
  • Dimecres 23: a Pollença de 10h a 13h. Al Moll de 10h a 12h.

A més, dia 1 de gener a les 18.30h al Moll i a les 20h a Pollença, es realitzarà una presentació dels personatges de la Sibil·la, l’Àngel i el Sermoner de la Calenda, perquè tots els que vulguin gaudir dels seus cants, puguin fer-ho.

Així que recorda, si no vols córrer risc i prefereixes quedar-te a casa, o no ets a temps d’aconseguir una entrada per a veure, presencialment, les matines de Pollença, Som Pollença te les porta a casa.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button