EsportsMunicipi

Noves restriccions en els clubs esportius de Pollença

La Regidora d'Esports, Bianca Aguilar, ens conta quins són aquests canvis

Les noves mesures que s’apliquen en l’entrada de Mallorca dins la fase 4 de risc, obliguen a realitzar molts de canvis en els clubs esportius de Pollença.

Aquestes noves restriccions limiten l’esport en molts aspectes

Bianca Aguilar, Regidora d’Esports
Regidora Esports, Bianca Aguilar

Així, la Regidora d’Esports, Bianca Aguilar, ha assegurat que pel que fa als esports d’equip com ara el bàsquet, bàdminton, vòlei o futbol, es redueixen els entrenaments a un màxim de 20 persones, sense contacte, i a dos dies per setmana. A més, es continuarà sense poder fer ús dels vestuaris i es tanquen les grades, no només durant els entrenaments, com es feia fins ara, sinó també durant els partits.

Cal destacar que, tot i el que permet la normativa, tal i com s’explica anteriorment, el Pollença i Port FC s’ha avançat i ha trobat adient emetre un comunicat dient que es suspenen els entrenaments fins a nou avís, per tal d’evitar possibles contagis.

Font: Pollença i Port FC

En relació als esports que no són de contacte, com el padel i tennis, l’ús de les pistes, tant al Poliesportiu de Pollença com al del Moll, continuarà essent el mateix com fins ara, per trobar-se a l’aire lliure i no ser un esport d’equip.

L’ús del gimnàs municipal també es veu afectat, reduint-se així el nombre d’usuaris que pot haver-hi alhora, de 8 a 6. En referència a les classes de pilates, també passaran a ser de 6 i, tal i com ha indicat Aguilar, segurament passarà de fer-se dues classes per setmana, a una, dividint els alumnes que hi havia actualment, en dos grups.

L’ús de les piscines es manté igual que fins ara, ja que a Pollença les mesures eren més estrictes que les que exigia el BOIB i per això, no s’han hagut de fer canvis.

A les entrades dels poliesportius i pavellons municipals es seguirà duent a terme el control per tal d’evitar possibles contagis, mesurant la febre, desinfectant les mans i fent un seguiment de les persones que fan ús de les instal·lacions, apuntant el seu nom i el DNI.

També cal destacar que, dins el món de l’esport, les excursions es limitaran a un màxim de 6 persones.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button