Municipi

Indicis de ouijas i reunions a Can Morató

Des de Colonya fan una crida a la responsabilitat i recorden que l'entrada a la fàbrica està prohibida

Des de Colonya, caixa Pollença avisen que per raons de seguretat, no estar permès entrar al recinte de l’antiga Fàbrica de Can Morató. Tot i que el recinte de l’antiga Fàbrica està “degudament senyalitzat i tancat”, com assenyalen al seu comunicat, s’ha pogut observar que hi segueix entrant gent.

Concretament, en aquests dies, s’han trobat restes del que podrien ser “reunions o fins i tot d’alguna ouija“, amb el perill (pous, aljubs, esbucaments, etc.) que això suposa per les persones que realitzen aquestes accions.

Per tant, des de Colonya volen fer una crida als infants i joves del poble -principalment- per recordar que per motius de seguretat no està permès entrar dins el recinte de l’antiga Fàbrica de Can Morató. El principal objectiu d’aquesta crida és “sempre amb la intenció de preservar la seva seguretat”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X