MunicipiSalut

Més de la meitat dels bars i restaurants de Mallorca es veuran obligats a tancar

Diferents negocis hauran de tancar a partir de demà com a conseqüència de l'enduriment de les restriccions per frenar la COVID

Aquest dilluns el Govern ha aprovat noves restriccions. Aquestes, són les més dures des del confinament, a causa que la situació epidemiològica a Mallorca és de risc extrem. Mallorca ha passat a la fase quatre, però amb mesures més dures de les previstes inicialment. Aquestes, es revisaran el 28 de desembre.

El president de la Petita i Mitjana Empresa de Balears (Pimem), Jordi Mora, ha lamentat aquest dilluns que “segurament” més del 50 per cent de bars i restaurants de Mallorca hauran de tancar des d’aquest dimarts. El motiu és l’enduriment de les restriccions per frenar la COVID-19. Mora ha afegit que són unes mesures “dures” però també “necessàries” a causa de la situació que estem vivint.

Per tots aquells bars i restaurants que es puguin permetre continuar oberts, almenys durant les dues pròximes setmanes, es tancaran a les sis de la tarda els divendres i dissabtes i les vigílies de festius per evitar el popular “Tardeo”. Encara que és necessari comentar, que el servei a domicili es permetrà fins a les 12 de la nit. La resta de dies es tancaran a les deu.

A continuació, podeu observar el resum de totes aquestes noves mesures que entraran en vigor demà dimarts 15 de desembre -excepte les d’hostaleria que tenen dos dies més de marge per adaptació-.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X