Municipi

Les Jornades de Joves Emprenedors acolliran a més de 40 empreses

Tindran lloc els propers 12 i 19 de desembre

Gran acollida entre els joves emprenedors de Pollença on més de 40 empreses s’han inscrit en aquestes diades on podran presentar el seu producte o servei i donar a conèixer la seva empresa, així com aprendre de mans de professionals.

Tal i com avançàvem fa unes setmanes, aquest esdeveniment s’inaugurarà el proper dissabte 12 de desembre a les 10h i el lloc finalment fixat serà el Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença. Posteriorment, es celebrarà una segona jornada el 19 de desembre al Claustre de Sant Domingo.

Per una part, es comptarà amb la presència de professionals com Guillermo Llofriu, qui assessorarà de forma personalitzada sobre l’emprenedoria, sol·licitud d’ajuts i subvencions, com reinventar-se, resoldre dubtes laborals, entre molts altres aspectes. A més també farà una ponència baix el títol “Si no és ara, quan?“, sobre la rellevància de la incertesa, gestió de conflictes, valors personals, etc.

Per altra part, tambés es durà a terme una dinàmica on podran participar els emprenedors així com també aquells que tenguin previst emprendre en un futur, per tal de plantejar dubtes i qüestions a resoldre.

Les Jornades de Joves Emprenedors comptaran també amb l’assitència del batle Tomeu Cifre, el regidor de Joventut, Mateu Soler, i altres autoritats de l’Ajuntament de Pollença.

Cal recordar que davant la situació pandèmica que estam vivint, es seguirà la normativa Covid, havent-hi un control exhaustiu de l’aforament, que serà controlat i limitat, així com també l’ús obligatori en tot moment de la mascareta.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X