Cala Sant VicençMunicipiPollençaUnides Podem

Falta de manteniment d’instal·lacions elèctriques a carrers de Pollença i la Cala

Podem demana a l'Ajuntament el correcte manteniment d'instal·lacions elèctriques a la via pública

Unides Podem ha fet un comunicat per tal de sol·licitar a l’Ajuntament de Pollença que exigeixi la seguretat que necessita la xarxa elèctrica i de telecomunicacions a la via pública.

D’aquesta forma ha exposat que a Carrers de Pollença, cablejats, propietats d’ENDESA, no compleixen amb la reglamentació requerida. A més, el seu mal estat pot fer que, qualsevol dia de pluja o vent acabin podent generant danys materials i personals.

Cablejat intersecció Carrer de la Gerreria amb Jaume III

És per tots aquests motius que el partit polític, Unides Podem, exigeix que la solució per a evitar l’impacte visual i millorar la seguretat és eliminar les postenses i soterrar el cablejat. És a dir, Podem demana que l’Ajuntament actuï per a exigir el correcte manteniment d’instal·lacions propietat de la xarxa de distribució elèctrica i telecomunicacions, el qual és de domini públic i del qual l’Ajuntament és titular.

A Sant Vicenç el cablejat “és tercermundista”

Cablejat Cala Sant Vicenç

Per altra part, fa un temps Som Pollença ja parlava sobre el mal estat de la instal·lació elèctrica de la Cala Sant Vicenç on la gran inversió feta per tal de millorar la connexió elèctrica i telefònica de la zona, acabà en un “resultat tercermundista”.

Doncs gairebé dos anys després, la situació és la mateixa: el cablejat està a la vista de tothom i no segueix una col·locació ordenada, estant els cables destensats i penjant a la via pública. A més, els pals de corrent estan enmig de la vorera, lo qual dificulta el pas als vianants, així com també la presència d’elements, que podrien ser perillosos per als infants, i la població en general, a llocs totalment accessibles i sense seguretat, tal i com es veu a les imatges inferiors.

L’Associació de Veïns de Sant Vicenç ha intentant posar punt a aquest problema, denunciant diverses vegades la situació per tal de buscar una solució, però aquesta segueix ben igual.

Així el president de l’AAVV ha assegurat que la situació és depriment i que les instal·lacions són subrealistes “si dones de baixa una línea telefònica i en contractes una de nova, no substitueixen els cables, sinó que deixen l’antic i hi afegeixen el nou”. És per això que s’arriba a un estat com el que es mostra a les fotografies que hi ha a continuació.

Per altra part, ha afegit que “les obres fetes al febrer de 2019 eren amb la finalitat de soterrar el cablejat elèctric, el qual encara roman als pals”.

Mostra més

Articles relacionats

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X