EducacióMunicipi

Colonya fa entrega d’ordinadors a l’IES Guillem Cifre de Colonya i al Clara Hammerl

S'han donat un total de 8 ordinadors, 4 per a cada centre

Ahir va tenir lloc el lliurament d’ordinadors que Colonya Caixa Pollença ha donat als dos instituts públics del municipi: l’IES Guillem Cifre de Colonya de Pollença i l’IES Clara Hammerl del Port de Pollença.

En total es van entregar 8 ordinadors de taula, 4 per a cada centre, a ambdós directors que van assistir a l’acte d’entrega. Es tracta d’una donació que fa Colonya de forma puntual i que fa una sèrie d’anys ja havia realitzat, posant així aquests aparells a disposició dels centres perquè li donin l’ús que trobin convenient i per tal que els alumnes puguin aprofitar-los al màxim.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X