Alternativa per PollençaFormentorMunicipiUnides Podem

L’oposició acusa al batle d’obscurantisme en la tramitació de la llicènica per la reforma de Formentor

Alternativa i Podem reclamen la falta d'informació per part de la batlia sobre el tema de Formentor

La futura compravenda de l’Hotel Formentor ha generat certa polèmica dins els diferents grups polítics, els quals es queixen de la falta d’informació per part de l’equip de govern, sobre el tema.

Des d’Alternativa per Pollença, Marina Llobera ha assegurat que esperen que es garenteixin els patrons arquitectònics i patrimonials, més enllà dels mediambientals.

Marina Llobera/ Alternativa per Pollença

No tenim els documents amb els detalls concrets de la reforma ni de l’acord de cessió de vials, una mostra més de la forma d’actuar del batle, sense contar-ho a la resta dels partits del seu govern, ni molt manco a la oposició, que ens hem d’assebentar per les notes de premsa d’autopropaganda que es fa l’equip de govern.

Alternativa per Pollença

En relació a la cessió de vials i zones verdes, Llobera ha assegurat que “això no és un favor que ens facin els propietaris de Formentor, que a cops ho pareix, sinó que estan obligats a fer-ho cap al poble de Pollença”. Per altra part, ha afirmat que “esperem que s’hagi millorat la proposta que es va fer fa uns anys sobre la cessió de zones verdes on es deia que les zones cedides coincidien només amb els torrents”.

A l’espera de veure el projecte amb els detalls de l’acord, la integrant d’Alternativa ha explicat que “si finalment s’ha arribat a un acord que acabi amb l’ambigüitat pel tema dels vials, a Alternativa ens alegrarà. Creiem que és imprescindible acabar amb la impunitat amb la que els propietaris de Formentor s’han dedicat a tancar vials, a usurpar camins i a intimidar a la gent amb agents de seguretat privada, quan els vials toquen estar afectats pel domini públic”.

Ha concluït dient que “és una absoluta vergonya el que ha estat passant a Formentor amb el tema dels vials i esperem que amb això es pugui acabar amb la polèmica i amb aquesta ambigüitat”.

Per part d’Unides Podem, Michael Muller ha assegurat que, de la mateixa forma que Alternativa, es troben a l’espera de rebre el projecte de remodelació que han sol·licitat, per tal de veure exactament en què consisteix la reforma i comprovar si el que diu l’Ajuntament, sobre que es vol complir amb l’estètica i criteris mediambientals, és cert.

Michael Muller/ Unides Podem
Michael Muller/ Unides Podem
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X