Eu MollMunicipiSuccessos
Destacat

Una Àguila Reial ataca a un caçador al Coll de Siller

Els veïns de la zona temen que els atacs puguin anar a més

En els darrers dies, veïns i caçadors de la zona de Siller han avistat una Àguila Reial a lloure. Es tracta d’una espècie de grans dimensions, podent arribar al metre de longitud des del bec a la cua i als 2,3 metres d’envergadura alar. Tot apunta que l’animal és utilitzat en la pràctica de la falconeria, (caça amb aus rapinyaires)

Àguila Reial al Coll de Siller

Alguns dels que acostumen a anar per la zona asseguren haver estat atacats per ella. Fins i tot, un caçador que es trobava pel Coll de Siller va haver d’assistir al PAC de Pollença perquè presentava ferides i rapinyades a l’avantbraç, després que l’au en qüestió hagués envestit al seu ca i també a ell quan l’intentava defensar.

Altres asseguren que els seus cans han estat agredits pel rapinyaire causant-los també ferides amb les urpes. És per això que estan preocupats per la presència d’aquest animal que podria causar danys no només a altres animals, sinó també als infants de la zona. Es tracta d’una au de gran envergadura i amb força, utilitzada en falconeria per a la caça de cabrits que podria arribar a causar danys majors i és per això que demanen al SEPRONA que hi posi remei i la capturi abans que tengui lloc una altra desgràcia.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X