MunicipiSalut
Destacat

Reunions fins a 10 persones i fins les 1.30 hores, entre les noves mesures de Nadal

Flexibilitat per a les Illes de cara a dia 23,24,25 de desembre i 1 de gener

Balears flexibilitzarà les mesures per Nadal. El canvi només s’aplicarà els dies 24, 25 i 31 de desembre, així com l’1 de gener de 2021. Totes les comunitats decretaran el tancament perimetral dels seus territoris menys Balears i Canàries.

Les reunions familiars de fins a 10 persones (fins ara el màxim és 6) i el toc de queda es retardarà a tot el territori des de les 12.00 hores del vespre -hora límit actual per estar fora de casa-, fins a les 1.30 hores de la matinada. Així ho ha plantejat aquest dimecres el ministre de Sanitat, Salvador Illa.

A més, des del Govern han volgut fer a una crida a la ciutadania. No volen que “ningú posi en risc l’esforç de la majoria”. Per això, han publicat les sancions pertinents per cada tipus de sanció. Aquestes, poden ser des de 25 euros a arribar a 600 mil euros. Les podeu veure a continuació:

Mostra més

Articles relacionats

4 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X