Municipi

Demanen als comerços que autoregulin la publicitat nadalenca que pugui generar un efecte cridada

Més control d'aforament als comerços i a les grans superfícies de cara al Nadal

L’aforament s’ha convertit en un terme a tenir molt en compte ara que estam en plena pandèmia. D’aquesta forma, el conseller de transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, juntament a Miquel Piñol, director general de comerç, es van reunir ahir amb els representants de les Illes Balears d’ASEDAS i ANGED, per tal de parlar sobre les mesures d’aforaments de cara al Nadal.

Aquestes festes solen convocar a grans quantitats de persones a les grans superfícies i comerços per a realitzar les compres de Nadal. És per això que durant la trobada d’ahir es va demanar el reforçament de les mesures de seguretat i control en aquestes dates, tenint en compte també l’obertura prevista per a molts locals pel proper dia festiu, 7 de desembre.

Per aquest motiu demanen als comerciants que autoregulin la publicitat i la comunicació que pugui generar un efecte cridada, per tal d’evitar que grans masses de gent assisteixin al lloc en un curt termini de temps.

Cal recordar que a Mallorca, dins el nivell d’alerta 3, l’aforament es manté al 50% i els establiments han de tancar, com a tard, a les 22h.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X