EconomiaEu MollMunicipiPollença

Aquest Nadal: Comerç local, el cor de Pollença

L'Ajuntament i Teixit Empresarial Emprèn col·laboren en aquesta campanya de Nadal

L’Ajuntament de Pollença i el Teixit Empresarial Emprèn, fan una col·laboració per fer una campanya de comerç local de cara a Nadal. El regidor de Comerç, Miquel Llobeta, ha explicat que el propòsit d’aquesta és a “tocar el cor de tots els pollencins”.

Enguany, l’encesa de llums del poble suceïra prest, però a causa de la situació que ens ha tocat viure no es revelarà ni el dia ni l’hora. Llobeta, ens ha explicat que enguany l’encesa “serà virtual” i ho faran així “per no fer crida a la gent perque surti a veure l’encesa”.

Amb els llums de Nadal, des de l’Ajuntament i Emprèn donaran el sus a les festes nadalenques, animant a la gent a pasar-les rescolzant el comerç local. El regidor, ha remarcat que quan es refereixen a comerç es volen referir a tot el que engloba la paraula, “des de petits comerços fins a restauració, etcètera”.

A més, els propers dies col·locaran dues pancartes a la Plaça Major i a la Plaça Miquel Capllonch per, com ha remarcat Llobeta, “arribar al cor dels pollencins” i comprar a “qui conviu al teu costat”.

A continuació, pots veure el cartell oficial de la campanya:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X