Municipi

Un cas menys per coronavirus que ahir

2/12/2020 Els casos per Covid19 continuen baixant al municipi de Pollença de forma gradual però continuada. Així en el darrer dia les dades que ens arriben des del PAC és que s’han donat 3 noves altes i s’han detectat 2 nous casos positius. D’aquesta forma, en total tenim 12 casos al municipi que romanen actius.

Pel que fa a les dades procedents de la Conselleria de Salut, Pollença va baixant, poc a poc, posicions respecte als altres pobles, trobant-se a hores d’ara amb un total de 42 casos actius, una situació molt més controlada de la que veiem les passades setmanes on havia arribat a acumular 71 casos actius alhora.

En relació al total de casos que hi ha actius a les Balears, la xifra es troba en els 3.941 i s’han enregistrat 2 noves defuncions respecte a ahir.

Continua la baixada de casos per Covid19 fins a 13

1/12/2020 Començam el mes de desembre amb una continuada baixada dels casos actius per Covid19 a Pollença, on en les darreres hores s’han donat 7 altes i s’han detectat 3 nous casos, el que fa baixar el nombre total de persones contagiades a 13.

Des del PAC també ens arriba més informació sobre la nova campanya que fa uns dies llançava el Govern sobre la proporció de PCR gratuïtes per aquelles persones que tornen a les Illes pel pont de la Constitució. Pots demanar cita prèvia al 900 100 971 a partir de dijous 3 de desembre. És important que quan vagis al centre de salut, portis la targeta d’embarc i el DNI per a verificar el teu viatge.

En referència a les xifres que ofereix la Conselleria de Salut, aquestes han baixat en una persona, col·locant-se així en un total de 47 casos actius a Pollença.

En referència al nombre total a les Illes Balears, es troba en 3.831 casos actius i no s’ha enregistrat cap nova defunció respecte a ahir.

Baixen a 17 els casos actius per Covid19

30/11/2020 Les dades actualitzades per casos de Covid19 a Pollença del passat divendres són que actualment hi ha 17 casos actius al poble, desprès que es donàssin 8 altes i es detectàs un nou cas. Haurem d’esperar a demà per a actualitzar les dades del cap de setmana.

En relació a les dades proporcionades per la Conselleria de Salut, la situació segueix essent la mateixa que la passada setmana, amb un total de 48 casos actius.

Dades proporcionades per la Conselleria de Salut

Cal recordar que actualment Mallorca es troba amb un total de 3.791 casos actius i acumula 410 defuncions en el que portam de pandèmia.

A dia d’avui, i fins al 14 de desembre, sempre i quan no hi hagi cap de nou, Mallorca es mantindrà en el nivell d’alerta sanitària 3, aplicant així les mesures que aquest nivell inclou fins a la data establerta.

Cap nou positiu per Covid19

27/11/2020 Els casos actius per Covid19 a Pollença continuen disminuint. Podem dir que és el primer cop després de moltes setmanes d’incertesa a causa d’aquesta nova onada, que a Pollença no s’ha detectat cap nou cas en les darreres 24 hores. A més, s’hi ha de sumar una alta, lo qual posiciona al poble en un total de 24 casos.

Cal destacar que segons les dades proporcionades per la Conselleria de Salut, a Pollença segueix havent-hi 48 casos actius.

Dos casos menys que ahir per Covid19

26/11/2020 Des del PAC, la Dra Alejandra Valero ens informa que en el darrer dia s’han donat 3 altes i s’ha detectat un nou cas, lo qual col·loca al municipi amb un total de 25 casos actius.

Continua la baixada dels casos positius per Covid19

25/11/2020 A Pollença els casos actius per Covid19 segueixen en tendència a la baixa. I és que en les darreres 24 hores només s’ha detectat un nou cas i s’han donat 6 altes. Així ens trobam en una situació amb un total de 27 casos actius.

Segueixen les altes per Covid19 a Pollença

24/11/2020 Les altes donades des del PAC de Pollença segueixen creixent front als nous casos positius. Així, en les darreres 24 hores s’han detectat 3 nous casos i s’ha procedit a donar l’alta a 6 persones. D’aquesta forma la situació es queda en un total de 32 casos actius a Pollença.

Segons les dades de la Conselleria de Salut, Pollença encara comptaria amb 48 casos actius, tal i com es pot veure a continuació.

Dades de la Conselleria de Salut

23 noves altes per Covid19

23/11/2020 Aquest cap de setmana s’han donat 23 altes per Covid19, el que redueix de forma considerable el nombre de casos actius. S’han detectat 5 nous positius, de manera que la situació es troba en 35 casos actius.

Es manté el nombre de casos per Covid19 a Pollença

20/11/2020 En les darreres 24 hores la situació pandèmica a Pollença es manté sense canvis notoris. Així, s’ha detectat un nou cas i s’ha donat una alta, mantenint-se el nombre de casos actius per Covid19, en 53.

Segons dades oferides per la Conselleria de Salut, el nombre de casos totals hauria baixat a 56, un cas menys que les dades proporcionades ahir.

Dades de la Conselleria de Salut

Descens de casos per Covid a Pollença

19/11/2020 Des del PAC de Pollença informen que en les darreres hores s’han detectat tres nous casos i s’han donat 7 altes. Això actualitza els casos actius a un total de 53.

Per la seva part, la Conselleria de Salut ofereix unes dades molt més tranquil·litzadores sobre els casos totals, ja que podem observar en la fotografia inferior com Pollença ha anat baixant posicions respecte al nombre total de casos actius. Tot i així, el nombre de casos segueix essent elevat, però almanco s’ha estabilitzat i no segueix creixent. La setmana passada es trobava entre els deus pobles de les illes amb més casos per Covid19, mentre que avui ja podem dir que hem sortit del Top10.

Dades de la Conselleria de Salut

Petita remuntada dels casos positius al municipi

18/11/2020 Els casos actius tornen a crèixer a Pollença front a les altes. En les darreres 24 hores hi ha hagut 6 positius nous i no s’ha donat cap alta. Això col·loca al municipi en una situació amb un total de 57 casos actius segons les dades arribades des del PAC de Pollença.

51 casos actius a Pollença

17/11/2020 Els casos actius al municipi de Pollença han experimentat una petita baixada després d’haver-se donat 7 altes. Per altra part també s’han detectat 4 positius nous. Així en total quedarien 51 casos actius a dia d’avui.

Segons les dades oferides per la Conselleria de Salut, els casos també haurien experimentat una petita baixada col·locant-se en 68 casos actius.

Font: Conselleria de Salut

54 casos actius per Covid19

16/11/2020 Les dades que arriben des del PAC de Pollença d’aquest cap de setmana són 8 positius nous i 6 altes. Això col·loca al municipi en 54 casos actius.

Segons les dades de la Conselleria de Salut, el municipi segueix mantenint-se en 71 casos actius, essent el desè poble amb més casos per Covid19 de les Illes Balears.

Font: Conselleria de Salut

Segons el Servei d’Epidiemologia, a principis d’aquest passat cap de setmana, Pollença es col·locava en la segona posició dins el rànquing de zones bàsiques amb major incidència acumulada de Balears per Covid19, a l’espera de l’actualització dels canvis.

Així, la incidència acumulada al nostre municipi era de 2,99 casos positius per cada 1.000 habitants, en comparació a la setmana anterior que era de 0,98.

Petita baixada dels casos per Covid19

13/11/2020 Els casos per Covid19 a Pollença baixen avui a 52 casos actius totals després que ahir es donassin 5 altes i no es detectàs cap nou positiu, segons dades del PAC de Pollença.

Per altra part, segons dades de la Conselleria de Salut, Pollença continuaria en 71 casos actius. Tot i així, la situació al municipi està controlada i estabilitzada segons ha indicat Javier Arranz a l’Última Hora.

Sumam més casos per Covid19 al poble

12/11/2020 Després que ahir es donàs una alta i es detectassin 3 nous positius més, ens col·locavem en un total de 54 casos actius. Les dades que ens arriben avui des del PAC segueixen augmentant els casos ja existents i se n’hi sumen 3 positius més i cap alta. Per lo tant, hi hauria un total de 57 casos a dia d’avui a Pollença.

Per altra part, segons la Conselleria de Salut, Pollença es trobaria en 71 casos actius.

Font: Conselleria de Salut

52 casos per Covid19 al municipi

10/11/2020 Segons el PAC de Pollença, les xifres d’avui en relació a la Covid19 han baixat respecte ahir. I és que durant el passat dia es van donar 4 altes i es detectaren 3 positius més. Això posiciona la xifra de contagiats a la de 52 casos actius.

Tot i això, Pollença s’ha convertit així, en els darrers dies, en un dels pobles de Mallorca que ha experimentat un major creixement en relació al nombre total de casos per Covid19.

Cal destacar que, segons la Conselleria de Salut i a diferència de les xifres ofertades pel PAC, la situació pandèmica a Pollença ha passat dels 37 casos actius, a dia 5 de novembre, als 68 del passat diumenge, tenint així un augment d’un 83,78%.

És per això que el Servei de Salut i Salut Pública estan investigant, a hores d’ara, quin podria ser l’origen d’aquesta gran onada de contagis que està afectant al poble de Pollença.

Font: Conselleria de Salut

En comparació amb els altres pobles de les Illes Balears, la situació es troba tal i com s’indica a la imatge inferior, essent Pollença l’onzè municipi amb més afectats de les Balears, segons dades proporcionades per la Conselleria de Salut.

Font: Conselleria Salut
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X