MunicipiTots per Pollença

Més de 250 famílies compten amb ajuda dels Serveis Socials a Pollença

Centenars de persones recorren a aquests ajuts

Francisca Cerdà, regidora de Serveis Socials a Pollença, ens ha explicat la situació de les famílies vulnerables del poble. “Aquest estiu, durant la temporada, hi havia menys famílies, però ara ha tornat a pujar”. Cerdà, ens ha afirmat que hi ha aproximadament 200 famílies al Port de Pollença i a prop de 60 a Pollença.

El tipus d’usuari és de tota mena. Com ha dit Cerdà, hi ha “pollencins que mai hi havien hagut de recórrer a aquest servei i a causa de la pandèmia ho han hagut de fer”.

Des de l’àrea de Benestar Social, han posat en marxa una donació al centre de distribució del Moll. Aquesta, es basa en el fet que repartiran bosses amb productes típics nadalencs als seus usuaris. El lliurament d’aquestes bosses ha començat avui dilluns 30 de novembre i romandrà fins a la tercera setmana del mes -quan els usuaris han d’anar a cercar els aliments-. Francisca Cerdà ens ha explicat la iniciativa al vídeo superior.

Francisca Cerdà, amb els obsequis de Nadal
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X