Eu MollMunicipiPollença

La Xarxa de Suport Mutu organitza una recollida d’aliments per Nadal

La recollida comença dimarts dia 1 fins dia 10 de desembre

La Xarxa de Suport Mutu està organitzant una recollida d’aliments per a la confecció de cistelles de Nadal. Que el Nadal sigui per a tothom, ens ajudes?, aquest és el seu lema per aquesta campanya. Així, les famílies de la Xarxa de Suport Mutu podran rebre el detall en l’època que estam vivint. Com han explicat, és “una mossegada dolça rebre un detall dels teus veïnats dins les circumstàncies actuals”.

Per aquest motiu, des de la Xarxa fan una crida al veïns que vulguin col·laborar. Entre dia 1 i dia 10 de desembre recolliran productes per fer aquestes cistelles. Demanen que hagi aliments com fruits secs, vi, embotits, formatges, torró… tot el que lligui amb el Nadal.

Els punts de recollida vigents seran al Moll a Tartas al Alba i a Meraki-tapas, i a Pollença a Can Cuadrado, perruqueria Xisca i tenda Ones.

A continuació, pots trobar el cartell oficial amb totes les dades de contacte i més:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X