Municipi

PCR gratuïtes pels residents que tornin a Balears per la Constitució

És una mesura extraordinària que pretèn frenar els contagis el més aviat possible

El Govern ahir anuncià l’aplicació de la mesura extraordinària d’oferir proves PCR gratuïtes per aquells residents que tornin a Balears pel pont de la Constitució.

Aquest dispositiu s’enfoca sobretot a estudiants de les Balears que viuen en temporada acadèmica a la Península. Tot i així, s’aplicarà a tots els residents que venguin a passar aquests dies festius a casa, per tal de detectar els contagis de la forma més aviat possible en la seva tornada a la nostra comunitat.

El funcionament del dispositiu consistirà en derivar als viatgers residents a centres de salut de forma inminent, un cop cridin als telèfons que es facilitaran de forma específica per a cada illa. Així la presidenta Armengol, ha fet una crida per a realitzar aquesta prova a tots aquells que tenguin previst retornar a casa.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X