Municipi

Martí Ochogavia elegit com a nou Jutge de Pau

Aquesta decisió va generar molta controvèrsia entre l'oposició

Com ja es va avançar ahir, un dels punts del plenari d’aquest passat dijous era l’aprovació de la designació del nou Jutge de Pau, un dels aspectes que es presentava amb més polèmica des que es va anunciar que el batle, Tomeu Cifre, proposà a Martí Ochogavia, antic col·laborador a la seva campanya electoral, per a ocupar aquest lloc.

Finalment, durant el ple d’ahir horabaixa s’elegí la proposta feta per Tomeu Cifre com a Jutge de Pau, lo qual va generar certa controvèrsia entre els diferents grups polítics.

Per la seva part, Unides Podem ja anunciava fa uns dies que no participarien en la votació d’aquest punt, i així ho va fer. A aquesta acció també s’hi uniren Alternativa per Pollença i Junts Avançam, els quals s’aixecaren i no votaren en motiu de protesta per a no haver volgut consensuar el nom del nou Jutge de Pau.

Junts Avançam ha explicat a les seves xarxes socials que “crida l’atenció que l’actual batle de Pollença proposi una persona quan ell mateix fa 10 anys va presentar a debatre una moció de reprovació de Martí Ochogavia per unes irregularitats administratives”.

A més, aquests tres grups polítics de l’oposició han avançat que proposaran un recurs contra aquest acord que serà registrat al Tribunal de Justícia.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button