MunicipiPollença

Sopars de Nadal amb límit de sis persones i fins la una

Aquesta proposta es debat avui amb les comunitats autònomes

Nadal d’aquest any 2020 serà el més diferent dels viscuts en general per la població espanyola en les últimes dècades. Per començar, tan sols es centraran en tres dies, el de la nit de Nadal (24 de desembre), Nadal (25) i de Cap d’Any (31), i se centrarà en reunions familiars petites (grups de fins a 6 persones si no són convivents) i sense sortida nocturna (es mantindrà el toc de queda excepte per la nit de Nadal i Cap d’Any, que es preveu fins a la 1 de la matinada). Tampoc es recomanen les habituals cavalcades de Reis, encara que ja una bona part dels municipis havien anunciat que no es celebrarien aquest any.

Aquestes són algunes de les propostes que figuren en el pla dissenyat per a aquest Nadal (Propostes de mesures de salut pública enfront de la Covid-19 per a la celebració de les festes nadalenques), elaborat pel Ministeri de Sanitat i que avui serà debatut en el Consell Interterritorial amb les comunitats autònomes.

Encara que cal dir que això és un esborrany, és a dir, tot és susceptible de ser modificat, però s’espera que no canvï en excés.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button