Municipi

S’instal·laran fins a 1.500 nous punts de recàrrega energètica a Balears

Es compta amb un pressupost de fins a 6 milions d'euros

El conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, junt al director general d’Energia i Canvi Climàtic, Aitor Urresti, han presentat aquesta setmana la convocatòria de subvencions per tal d’establir nous punts de recàrrega semiràpida per a vehicles elèctrics.

Aquests ajuts van dirigits a organismes autònoms, entitats públiques empresarials, societats mercantils públiques, fundacions públiques i consorcis que actuïn dins el territori balear, així com també a l’administració autonòmica, consells insulars, ajuntaments i entitats locals menors.

Es tracta d’un pressupost de 6 milions d’euros, a repartir entre els exercicis 2021 i 2022, un 47% més que el que s’hi va destinar en el 2019-2020. Així Balears es converteix en la comunitat amb la ràtio de punts de càrrega més elevada d’Espanya, comptant amb 300 punts a Mallorca, 38 a Menorca i 52 a Eivissa.

Amb aquesta convocatòria es confirma l’aposta del Govern Balear per la transició energètica i per la mobilitat sostenible, donant compliment a la Llei de Canvi Climàtic Balear que es va aprovar al febrer de 2019.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X