Municipi

S’instal·laran fins a 1.500 nous punts de recàrrega energètica a Balears

Es compta amb un pressupost de fins a 6 milions d'euros

El conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, junt al director general d’Energia i Canvi Climàtic, Aitor Urresti, han presentat aquesta setmana la convocatòria de subvencions per tal d’establir nous punts de recàrrega semiràpida per a vehicles elèctrics.

Aquests ajuts van dirigits a organismes autònoms, entitats públiques empresarials, societats mercantils públiques, fundacions públiques i consorcis que actuïn dins el territori balear, així com també a l’administració autonòmica, consells insulars, ajuntaments i entitats locals menors.

Es tracta d’un pressupost de 6 milions d’euros, a repartir entre els exercicis 2021 i 2022, un 47% més que el que s’hi va destinar en el 2019-2020. Així Balears es converteix en la comunitat amb la ràtio de punts de càrrega més elevada d’Espanya, comptant amb 300 punts a Mallorca, 38 a Menorca i 52 a Eivissa.

Amb aquesta convocatòria es confirma l’aposta del Govern Balear per la transició energètica i per la mobilitat sostenible, donant compliment a la Llei de Canvi Climàtic Balear que es va aprovar al febrer de 2019.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button