Site icon Som Pollença

Junts Avançam acusa a la batlia de negar el problema d’abocament d’aigües

Fa uns dies l’Ajuntament de Pollença va emetre un comunicat on explicava que l’Ajuntament, l’Associació Hotelera, l’oposició i els agents implicats, s’havien reunit per cercar solucions i millorar el sanejament del Port de Pollença en relació a l’abocament d’aigües fecals.

En contraposició a aquesta nota de premsa, Junts Avançam ha respost a això dient que “el batle, Tomeu Cifre, segueix negant el problema d’abocament d’aigües brutes al Port de Pollença, assenyalant que són pluvials que a vegades poden arrossegar brutor”.

Junts Avançam al·lega que “és difícil poder solucionar aquest problema si el batle no accepta el fet més que justificat a través de les analítiques fetes aquest estiu i lamentam que es segueixi negant un tema tan evident com és l’abocament d’aigües fecals al mar”.

L’Associació Hotelera també respon

Tot i la participació de l’Associació Hotelera a la reunió celebrada aquesta setmana per a posar fi a aquest problema, els seus membres asseguren que davant la inacció de la regiduria de Medi Ambient front a l’abocament d’aigües fecals, s’està estudiant prendre la iniciativa per tal d’arribar a un acord entre diferents associacions del Moll per cercar i trobar una solució que posi fi a aquesta qüestió.

Exit mobile version