Eu MollJunts AvançamMunicipi
Destacat

Junts Avançam acusa a la batlia de negar el problema d’abocament d’aigües

L'Associació Hotelera també respon davant la inacció de la regiduria de Medi Ambient

Fa uns dies l’Ajuntament de Pollença va emetre un comunicat on explicava que l’Ajuntament, l’Associació Hotelera, l’oposició i els agents implicats, s’havien reunit per cercar solucions i millorar el sanejament del Port de Pollença en relació a l’abocament d’aigües fecals.

En contraposició a aquesta nota de premsa, Junts Avançam ha respost a això dient que “el batle, Tomeu Cifre, segueix negant el problema d’abocament d’aigües brutes al Port de Pollença, assenyalant que són pluvials que a vegades poden arrossegar brutor”.

Junts Avançam al·lega que “és difícil poder solucionar aquest problema si el batle no accepta el fet més que justificat a través de les analítiques fetes aquest estiu i lamentam que es segueixi negant un tema tan evident com és l’abocament d’aigües fecals al mar”.

L’Associació Hotelera també respon

Tot i la participació de l’Associació Hotelera a la reunió celebrada aquesta setmana per a posar fi a aquest problema, els seus membres asseguren que davant la inacció de la regiduria de Medi Ambient front a l’abocament d’aigües fecals, s’està estudiant prendre la iniciativa per tal d’arribar a un acord entre diferents associacions del Moll per cercar i trobar una solució que posi fi a aquesta qüestió.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X