Municipi

A punt de començar el segon cicle de “Brexit i la seva repercussió a les Illes Balears”

Es tracta d'unes conferències que es faran en format online

Demà divendres 20 de novembre s’inicia el segon cicle de conferències titulades “Brexit i la seva repercussió a les Illes Balears“, una iniciativa del Govern Balear, juntament amb la Cambra de Comerç de Mallorca.

Compta amb quatre jornades informatives que es centren en els possibles efectes que pot tenir el Brexit dins el sector nàutic, turístic, agroalimentari i ciutadà de les Balears.

Es farà en format online, només assistint de forma presencial a la Cambra de Comerç de Mallorca, els ponents de les diferents jornades. La inscripció per a la visualització de les conferències es pot fer a través de les web del CEB i de la Cambra de Comerç. Cal destacar, que la jornada de nàutica i ciutadania tindrà també traducció en anglès.

La primera jornada de demà, dia 20, serà la de nàutica, amb les respectives ponències de dos advocats especialitzats en el sector, Miguel Ángel Serra i Leon Von Ordanza.

La següent serà el 24 de novembre sobre el sector turístic amb l’expert en assessorament financer, Luis Martínez-Almoyna, qui titula la jornada com “BREXIT O BREXVID?, Reflexions sobre un nou escenari de sortida”.

El 26 de novembre serà el torn del sector agroalimentari. Hi participarà Blanca García Martín, tècnica de la Sotdirecció General de Relacions Internacionals i Assumptes Comunitaris del Ministeri d’Agricultrua, Pesca i Alimentació. També hi assistirà Alejandro Lorca Ruíz, qui explicarà com afecta el Brexit a nivell de controls entre fronteres.

Finalment, l’1 de desembre serà la darrera conferència, dirigida a la ciutadania, amb Jason Moore, director del Majorca Daily Bulletin.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X