Junts AvançamMunicipi

Miquel A. March: “l’Ajuntament ha de fer l’impossible per a evitar que es suprimeixi l’accés a la mar a través de Ternelles”

Junts Avançam presenta al·legacions davant la intenció de supressió d'accés a la mar des de Ternelles

Junts Avançam ha presentat al·legacions davant la fase d’informació pública de l’adaptació al PGOU de Pollença al Pla d’Ordenació de la Serra, que s’ha realitzat per a suprimir la servitud d’accés a la mar i a Ternelles.

D’aquesta forma, el grup polític considera que s’ha de mantenir aquest accés al mar i ho justifica a través de tres punts. En primer lloc, asseguren que “hi ha altres maneres de complir la sentència, sense llevar la servitud”, és a dir, l’accés al mar pot ser un ús autoritzable. Per altre lloc, afirmen que “la servitud no s’hi troba dins la sentència de Tribunal Suprem” i que “l’Administració de Costes ha d’emetre un informe decisiu per l’aprovació del planejament”.

Miquel Àngel March, a continuació, argumenta en primera persona el que el grup municipal, Junts Avançam, considera davant aquesta situació.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X