Eu MollMunicipi
Destacat

El Govern autoritza la licitació del projecte de millora energètica i d’instal·lacions del Port de Pollença

Es demoliran les casetes de venda de tickets existents i se’n construiran de noves on

El Consell de Govern ha autoritzat la licitació del contracte d’obra per a l’execució del Projecte bàsic i executiu de condicionament de l’aparcament i la zona de pèrgoles del Port de Pollença, per un import de 949.142,63 €, amb un termini d’execució de quatre mesos.

Es tracta d’un projecte de millora de la primera línia del Port de Pollença amb el recondicionament de l’aparcament i la zona de pèrgoles. La zona afectada per aquest projecte se situa entre el passeig de Saralegui i el moll de ribera del Port de Pollença. Aquesta zona reparteix la seva superfície entre una zona asfaltada d’aparcament de vehicles i una zona de vianants, on s’ubiquen un conjunt de pèrgoles sota les quals se situen una sèrie de casetes de venda de tiquets.

S’instal·laran aproximadament 80 m2 de plaques fotovoltaiques

L’actuació consisteix a reasfaltar l’aparcament i renovar els paviments, a més de demolir les casetes de venda de tiquets existents i construir dotze casetes noves. Es condicionaran les pèrgoles existents per instal·lar-hi panells solars per a alimentació de dos punts de càrrega de vehicles elèctrics.

L’actuació del Port de Pollença s’emmarca en una estratègia destinada a impulsar la mobilitat sostenible en un moment d’emergència climàtica, per tal d’ajudar a transformar el model de mobilitat, disminuir els gasos amb efecte hivernacle i continuar lluitant contra el canvi climàtic.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X