Municipi

Segueixen creixent fins a 53 els casos per Covid19

9/11/2020 Durant el cap de setmana el nombre de casos per Covid19 a Pollença no ha fet més que crèixer. Així, divendres es detectaren 3 nous positius i es donaren 7 altes. Dissabte, van sortir 10 positius més i diumenge, 4. Els dos darrers dies no s’ha donat cap alta. Fent el recompte de casos, ens col·locam en 53 casos actius a dia d’avui a Pollença.

Pollença suma 43 positius actius

6/11/2020 Alejandra Valero en explica la situació de la Covid19 a Pollença i no descarta mesures restrictives més dures davant l’augment descontrolat de casos.

Tomeu Cifre: “la situació marcada per la Covid19 a Pollença és molt preocupant”

6/11/2020 El nombre de casos actius en un dia a Pollença ha creix desmesuradament.

En les darreres hores hi ha hagut un gran augment de casos positius a Pollença, i als 25 positius que ja havia a dia d’ahir s’hi han sumat 19 casos més i una alta. En total ens trobam en 43 paciente actius.
Des del PAC informen que encara s’està contactant des de la central amb els positius i així seguirà durant tot el dia. Alguns d’ells són gent amb símptomes però molts altres són contactes dels 10 positius de dimecres. Demanen a aquells que hagin tingut contacte amb positius, que esperin la cridada telefònica des de la central per donar-lis cita per la PCR

Teniu tota la informació covid al l’enllaç👇🏻

Mostra més

Articles relacionats

6 comentaris

  1. Els madrilenys són els culpables. Ells són els responsables i causants dels rebrots que passen per Espanya. Ells i el seu amiguet el Gobierno Opresor de España PPSOE-VOX-Podemos. FEMP GENOCIDA.

    1. No crec siguin els ùnics culpables. Però el grau més alt de irresponsabilitat es a Madrid. I des de allà se governa. No pot anar bè mai

Back to top button