Municipi

Un pollencí cuinarà aquest dijous a Uep! Com Anam?

Prepararà un plat que va elaborar durant el confinament

Josep Andreu Martorell sortirà el pròxim dijous, 29 d’octubre, al programa de Uep! com Anam? d’IB3 televisió per a recrear una recepta de cuina que va elaborar durant el confinament.

El pollencí, a qui sempre li havia agradat cuinar, va trobar en aquesta activitat una forma de relaxar-se durant el confinament i el seu interés va crèixer alhora que compartia gusts gastronòmics i receptes amb companys i a les xarxes socials, a través de les quals el va contactar el canal televisiu.

“A partir del confinament, vaig començar a cuinar més i vaig decidir compartir els meus plats amb l’explicació de la recepta a pàgines de cuina a Facebook, en concret una que es diu Cuina Tradicional Mallorquina. A través d’aquí, va ser quan IB3 em va escriure per si estava interessat en gravar la preparació d’una d’aquestes receptes que havia publicat: la confitura de tomàtiga coenta.”

Confitura coenta de tomàtiga de Josep Andreu

Josep ens conta que, durant la quarantena, ell l’havia preparat amb un robot de cuina i va haver de canviar una mica la recepta per tal de poder-la fer sense aquest aparell el dia de la gravació.

Ha assegurat que l’experiència de ser gravat mentre cuinava li va encantar,- “ojalà em tornàssin cridar!”- diu el pollencí. Josep afirma que “va ser una estona molt agradable perquè ho estàvem fent a ca nostra i això m’ajudava a no estar nerviós, a part que cuinar és el que més em relaxa”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button