MunicipiSalut
Destacat

Noves mesures més restrictives per a frenar la Covid19 a les illes

Reunions de fins a 6 persones i aplicació d'aparells de control de la qualitat de l'aire als centres educatius

La Presidenta del Govern, Francina Armengol, acaba d’anunciar fa escassos minuts, l’aprovació de noves restriccions per a frenar la Covid19 a les illes.

La més destacada és que, a Mallorca i Eivissa, a partir d’ara, les reunions familiars i socials només podran ser de fins a 6 persones. Armengol ha assegurat que, tot i que es tracta de mesures dures, s’ha de fer per frenar els contactes, ja que en l’àmbit social és on hi ha l’origen de molts contagis.

Menorca i Formentera, per la seva part, no es veuen afectades per aquestes normes noves, ja que s’ha aconseguit reduir la curva de contagis. D’aquesta manera, quan es controli la situació a Mallorca i Eivissa, es podran relaxar les mesures. Per lo contrari, tampoc es descarta l’aplicació de més restriccions en el cas que la situació empitjoràs.

Una altra de les mesures aplicades afecta, positivament, als centres educatius, ja que es posaran aparells de control de qualitat de l’aire i, fins i tot, de filtratge, per tal que hi hagi ventilació i les escoles puguin continuar essent espais segurs.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button