MunicipiPollença

La Presidenta del Consell ha visitat Can Morató

Catalina Cladera ha assegurat que si continuen treballant com fins ara, l'any que ve es començaran les obres

Fa escassos minuts ha finalitzat la visita de la presidenta del Consell, Catalina Cladera, a l’antiga fàbrica de Can Morató, la qual Colonya Caixa Pollença ha adquirit per a rehabilitar-la i construir-hi la seva seu.

Amb l’assistència, a més, del batle de Pollença i diversos regidors, així com de membres de l’equip directiu de l’entitat financera, s’ha realitzat un recorregut per les restes de l’antiga fàbrica de catifes, acompanyat de l’explicació històrica per part de Pere Salas.

Cladera: “Treballam a bon ritme per tal que l’any que ve es puguin veure les obres començades”.

Catalina Cladera, ha assegurat que totes les institucions, Consell, Ajuntament de Pollença i Colonya, treballen juntes per poder agilitzar els tràmits i poder fer possible la conversió de Can Morató en la nova seu de l’entitat. A més, ha afirmat que s’estan seguint les passes adequades i a bon ritme per a que l’any que ve es puguin veure les obres començades.

El batle de Pollença, Tomeu Cifre, ha recolzat també l’argument de la presidenta, al·legant que, al ser una obra delicada, pels seus anys d’història i les normatives i lleis que s’han d’aprovar per poder realitzar-ne la rehabilitació, és important que les tres institucions treballin de forma coordinada.

Per la seva part, el director de Colonya, Biel Bauzà, ha recordat que ja s’han donat totes les pautes als equips finalistes perque realitzin el seu avantprojecte per a rehabilitar la fàbrica, de forma que el jurat pugui elegir el guanyador i, per tant, qui s’encarregarà de restaurar l’edifici i convertir-lo en la nova seu de l’entitat.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button