MunicipiPollença

Gran resposta en les campanyes duites a terme per la Xarxa de Suport Mutu

Més de 4 mil quilos de garroves i material escoltar per a 78 nins i nines, són alguns dels resultats

Com ja ús contàvem fa unes setmanes, la Xarxa de Suport Mutu va organitzar la campanya de recollida de material escolar i la campanya de recollida de garroves. Ara, una vegada passades ambdues campanyes la Xarxa de Suport Mutu ens ha fet arribar els bons resultats.

Per una banda, quant a la campanya de material escoltar el poble va tenir “gran resposta i va haver-hi material escoltar per 78 nins i nines de famílies amb necessitats econòmiques“, expliquen des de la Xarxa.

Com la resposta va ser major a l’esperada i el material recollit superava la quantitat de famílies de la xarxa de Suport Mutu que ho necessitaven, van decidir posar-se en contacte amb diferents centres educatius del municipi per així, arribar a més famílies. D’aquesta manera, ho van poder repartir a un total de 44 famílies de Pollença.

A més, amb l’excedent es van entregar una capsa amb material escolar a cada escola i institut del municipi. També s’ha fet una aportació a la recollida de material escolar de la Xarxa de Suport Mutu de Sa Pobla i de Lloseta.

Per altra banda, també van posar en marxa una campanya per recollir garroves. L’objectiu, era ajudar a famílies que havien quedat sense ingressos a conseqüència de la crisi econòmica i sanitària. Es va fer una crida a aquelles persones que tenien finques amb algun garrover i que volguessin col·laborar, deixant que persones sense feina poguessin anar a recollir-les.

El resultat és molt positiu ja que han pogut proporcionar catorze jornades de feina, recollint un total de 4.097kg de garroves i han pogut participar fins a 9 persones.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X