EconomiaMunicipi

Preocupació per la falta de liquiditat de les pimes de cara a l’hivern

PIMEM demana un any més de carència en els préstecs ICO

PIMEM ja ha alertat sobre la preocupació que tenen alguns dels seus socis de cara a afrontar aquesta tardor i hivern vinents. Després de la pandèmia, moltes petites i mitjanes empreses es troben quasi en la quebra, i això no fa més que generar problemes de liquiditat que dificulten el bon funcionament de l’empresa.

Es per això que demanen la necessitat de començar a treballar amb els préstecs ICO dotant-los d’un any adicional de carència per tal que les empreses tenguin més marge per a tornar-los, tal i com ha assenyalat el president de PIMEM, Jordi Mora.

Asseguren que la falta de liquiditat pot portar a una situació de ruptura de la cadena de pagament, lo qual pot suposar un greu problema per a l’economia balear. És per això que es sol·licita augmentar en un any més de carència, ja que així es podria soportar el 2021 i arribar al 2022, quan s’espera la recuperació real de l’economia a nivell mundial.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X