MunicipiPollença

El Museu de Pollença s’adhereix al projecte “Museus com a corredors segurs”

Es una idea que neix en temps de pandèmia per tal de reactivar la cultura

Aquests dies passats, a Manacor es presentà la inciativa “Museus com a corredors segurs“, de la qual, el Museu de Pollença i l’Església del Convent també formaran part, juntament amb altres arreu de l’illa, com ara el Museu del Calçat i Indústria d’Inca, el Museu de Mallorca, el Museu Marítim, Museu Arqueològic de Son Fornés, Museu Balear de Ciències Naturals i Jardí Botànic de Sóller, Es Baluard o el Museu d’Art Sacre de Mallorca.

Aquest projecte arriba en una situació crítica per als museus, amb la actual pandemia que estam vivint, lo qual els ha duït a reinventar-se i ha nascut així aquesta idea, amb la qual es pretèn donar a conèixer aquestes instal·lacions amb visites guiades i gratuïtes per a grups reduïts, en un espai cultural on, de moment, no han tingut cap contagi en les activitats realitzades fins al moment. D’aquí el nom de “corredors segurs”.

Aquest mes d’octubre s’ha inaugurat el projecte i es preveu que duri fins a principi de l’estiu que ve.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X