Municipi

79 comerços de Mallorca es beneficiaran d’ajuts de la Conselleria

Ahir tingué lloc una reunió dels representants de patronals de comerç amb Armengol i Yllanes

La Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius ha beneficiat amb ajuts econòmics a 178 comerços balears, 79 dels quals són a Mallorca, 52 a Menorca, 45 a Eivissa i 2 a Formentera.

En un principi s’havia establert un pressupost original de 1.009.000 €, però després de veure la demanda existen, es decidí ampliar a un total de 1.038.900 €.

Amb aquests ajuts, es pretèn donar un cop de mà per a la millora tecnològica i el comerç electrònic, l’accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques, modernització dels punts de venta, mobiliari, millora de la imatge, etc.

Reunió d’Armengol i Yllanes amb representats dels comerços

Ahir tingué lloc la reunió de la Presidenta Francina Armengol i el vicepresident Juan Pedro Yllanes, amb diferents representants de patronals del comerç per tal d’analitzar la situació del sector en plena crisi de la Covid19 i després que s’hagin publicat al BOIB la resolució d’ajudes al comerç, abans comentades.

A la reunió hi foren presents el president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Antoni Mercant, el president de la Comissió de Comerç, Agricultura i Alimentació de CAEB, Josep Lluís Aguiló; el president de PIMECO (PIME Mallorca), Toni Fuster; el president de la Confederació Balear del Comerç, Mateo Cunill; el president Associació Empresarial de Comerciants de Menorca (PIME Menorca), Vicente Cajuso, i el president d’AFEDECO, Toni Gayà.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button