EntrevistesMunicipiPollençaVídeo

Pere Salas, 29 anys com a bibliotecari-arxiver

El pollencí s'ha acomiadat després de tants anys fent aquesta funció a Pollença

L’historiador Pere Salas deixà el passat 17 de setembre el càrrec de bibliotecari-arxiver de Pollença, després d’haver-ho estat durant 29 anys. Durant aquest temps, desenvolupà aquestes funcions primer, al Centre Cultural i, més envant, a la Biblioteca de Can Llobera.

Salas tanca aquesta etapa en motiu de dedicar-se més plenament a la docència universitària i als seus propis projectes d’investigació històrica. En el vídeo que adjuntam, Pere Salas ens conta tots els detalls d’aquest nou camí que ha decidit emprendre. Des de Som Pollença, et desitjam molta sort en aquesta nova etapa!

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X