MunicipiPollença

Medi Ambient dóna llum verda a Can Morató

Caixa Colonya, un poc més a prop de la reforma

La Comissió de Medi Ambient de Balears ha aprovat la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de Pollença per tal que el terreny on es troba l’antiga fàbrica de Can Morató, fins ara sector urbanitzable no programat, passi a ser part del sòl rústic amb la categoria d’àrea de transició.

Aquest tràmit, era una de les preocupacions principals de Caixa Colonya, l’entitat financera que a principi d’any anuncià l’intenció de comprar l’antiga fàbrica i convertir-la en la seva nova seu. Així doncs, amb aquest pas per part de Medi Ambient, cada pic són més aprop de la reforma.

Segons el president de la Comissió de Medi Ambient, la seva decisió és totalment positiva, ja que afavoreix la restauració i recuperació del complexe industrial, i n’evita la urbanització.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X