MunicipiPollença

Skaters de Pollença demanen compromís a l’Ajuntament

Els preocupa la continuïtat de les noves generacions del poble en aquest esport

El grup de skaters de Pollença ens ha fet arribar la seva preocupació per l’estat del skatepark del municipi i el que això suposa pel futur d’aquest esport al nostre poble.

Tal i com expliquen, de cada vegada hi ha més al·lots joves als quals atreu aquest esport, però les males instal·lacions que hi ha al poble per practicar-lo, temen que els pugui frenar. Asseguren que en els darrers mesos, una vintena de nins i nines pollencins s’han apuntat a aquest estil de vida que és la pràctica del skate.

“Seria una pena que per culpa de no tenir unes bones instal·lacions, aquestes noves generacions es perdessin i el recolzament al moviment decaigués a Pollença”

És per això que es mostren preocupats de cara a les pròximes generacions i no volen que per mor de la mala situació del skatepark, la motivació d’aquests joves per patinar, desapareixi. Afirmen que “seria una pena que per culpa de no tenir unes bones instal·lacions, aquestes noves generacions es perdessin i el recolzament al moviment decaigués a Pollença”.

Segons han explicat, s’han posat en contacte vàries vegades amb l’Ajuntament per tal de transmetre la intranquil·litat que tenen davant l’estat de les instal·lacions actuals del municipi, però sembla no rebre solucions.

És per això que volen manifestar, un cop més, la seva desesperació perquè l’Ajuntament els ajudi a trobar una solució a n’aquest tema i que les noves generacions de skaters de Pollença puguin patinar en les instal·lacions del poble sense preocupacions i, sobretot, amb seguretat.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button